Céginformáció

Az Intercargo Hungary Kft. egy magántulajdonban lévő szállítmányozó és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó cég, melynek székhelye Budapest, Magyarország.

Szolgáltatásaink magukba foglalják a közúti, légi, és tengerentúli szállítmányozást, gyűjtő járatok szervezését közúton és tengerentúlon is, Track & Trace, azaz árukövető rendszer biztosítását, vámügyintézést, szállítmánybiztosítás intézését, belföldi áruterítéstt, raktározást (kereskedelmi és közvám raktár is) és a raktározással kapcsolatos értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat (átcsomagolás, címkézés, komissiózás…).

Mint független szolgáltatónak, az Intercargo Hungary Kft.-nek megvan az a lehetősége, hogy maga válassza ki képviseleti hálózatát világszerte, együttműködve a világ legnevesebb és legnagyobb gyakorlattal rendelkező szállítmányozóival.

Hatékony munkakapcsolatokat építettünk ki a legmagasabb színvonalú helyi ismeretekkel és szakmai tudással rendelkező szervezetekkel.

Öt kontinensre kiterjedő partnerhálózatunk magas minőségű logisztikai szolgáltatást garantál világszerte.

ISO 9001:2000 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos magas színvonalú szolgáltatást, elkötelezettségünk biztosítja folyamatszemléletű minőségirányítási rendszerünk állandó fejlesztését.

Az Intercargo Hungary Kft célja, hogy a lehető legjobb minőségű, személyre szabott szolgáltatást nyújtsa. Minden partnerének (legyen az kicsi vagy nagy) speciális igényeire figyelve, költség takarékos szállítási módokat biztosít szárazföldön, vízen és levegőben.

Hírek

ISO 9001 - Bureau Veritas Certification
the global voice of freight logistics
Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Egyesülete
Minősített Szállítmányozó
Tanúsítvány No 008

 

Netlock tanúsítvány

© Intercargo