Intercargo Logisztikai Szolgáltató > Raktározás és logisztika  

Oldaltérkép

Raktározás és logisztika

Vállalatunk 2008 decemberében új raktárba költözik!

A jelenlegi alacsony belmagasságú, régi, többszintes raktárunkat egy új, modern, 12 méter belmagas raktárcsarnokra váltjuk. Az 5400 m2-es csarnokban magas állványrendszert, vonalkód technikával működő raktárnyilvántartást valamint teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatást kínálunk minden kedves régi és új megbízónknak.

A beruházás helyileg jelenlegi telephelyünkön lesz, bár postacímünk változni fog.

Telephelyünk a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. üzemeltetésében lévő csepeli Szabadkikötő területén működik. Ennek az ún. trimodális logisztikai parknak városon belüli, azaz központi elhelyezkedése és folyamatos fejlesztése komoly előnyöket nyújt számunkra. A kikötő lehetővé teszi közúti, vízi és vasúti árumozgások komplex kiszolgálását, új raktárcsarnokunk közvetlen vasúti rámpával és folyami hajók fogadására alkalmas saját kikötő dokkal is rendelkezik. Ráadásul ezt a trimodális szolgáltatást közvetlenül a fővárosban kínáljuk, nem egy városon kívüli raktárbázison.

Jelenlegi vám jogosultságainkat meg kívánjuk tartani új raktárunkban is, azaz a raktárban átmeneti megőrzési raktári és a közvámraktári tevékenységet is folytatunk.

Hírek

the global voice of freight logistics
Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Egyesülete
Minősített Szállítmányozó
Tanúsítvány No 008

 

Netlock tanúsítvány

© Intercargo