Partnereink

Cégünk büszke azon partnereire, akik segítségével minőségi szolgáltatást tud nyújtani. Az ő megbízható szolgáltatásaikkal tudunk kedvezőbb díjakat, rugalmasabb kiszolgálást és szélesebb tevékenységi kört biztosítani megbízóink részére.

Közúti szállítmányozási tevékenységünket segíti a SeaFrance hajóstársasággal kötött szerződésünk, amely biztosítja a közvetlen elszámolás és helyfoglalás lehetőségét a F/Calais-GB/Dover között üzemelő komphajókra. Ezzel az angol export szállításaink díjszintjét tudjuk kedvezőbben alakítani, illetve gyors áthajózást és ha szükséges azonnali módosítást tudunk biztosítani a velünk hajózó fuvarozóknak.

Tengerentúli szállítmányozásunkban az Ecu Line NV nyújtja azt a nemzetközi hálózatot, amely segítségével a világ 550 kikötőjét tudjuk elérni akár export, akár import irányban. Az Ecu Line a legnagyobb európai NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier) azaz olyan hajóstársasági jogokkal rendelkező szállítmányozó, aki nem üzemeltet saját hajókat, azonban jelen van a világ legnagyobb kikötőiben vagy saját leányvállalataival, vagy franchise partnereivel.

Az Ecu Line franchise partnereként azonos szolgáltatási színvonalon tudjuk kezelni partnereink áruit szerte a világon.

Hírek

ISO 9001 - Bureau Veritas Certification
the global voice of freight logistics
Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Egyesülete
Minősített Szállítmányozó
Tanúsítvány No 008

 

Netlock tanúsítvány

© Intercargo